I vårt forsøk på å forbruke minst mulig energi ser vi at effektiv produksjon og miljøhensyn er to aspekter som går hånd i hånd. Vi har blant annet to kogenerasjonssystemer som gjenvinner varmeutslipp fra røykgass til energi. Restvarme fra kjøleprosessen brukes på nytt i tørkeriet, og ved hjelp av den unike energiovervåkingen vår kan vi følge nøye med på hvor mye gass vi bruker (målt i kubikkmeter) under brenningen.

Rijswaards nyeste innovasjon når det gjelder bærekraftig drift er vår bruk av solpaneler. Vi dekker minst 25 000 m² av lagerplassen vår i 2019. Solpaneler monteres på over halvparten av takarealet vårt for å imøtekomme brorparten av strømbehovet vårt. Det blir montert 7700 solpaneler på 12 000 m²!

 

Tillatelse til å lagre informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler («cookies») for funksjoner, statistikk, sosiale medier og annet. Du kan justere innstillingene nedenfor hvis du vil endre tillatelser for ulike informasjonskapsler og skripter. Du finner ytterligere informasjon i skrivet om personvern og informasjonskapsler privacy- en cookiestatement.